Parcul lui Tucan de pe malul lacului, amendat de două ori de Poliția Locală: funcționa fără autorizație

0
1241

Societatea Mamaia Water Sport, controlată de afaceristul Jean Paul Tucan, a fost amendată de Poliția Locală Constanța, de două ori chiar, în legătură cu parcul acvatic de pe malul lacului Siutghiol din Mamaia.

După ce a rămas fără contractul de închiriere privind luciul de apă unde funcționează JT Water Sports, se pare că societatea lui Jean Paul Tucan a continuat să funcționeze chiar și fără autorizație de la Primărie. Din acest motiv, reprezentanții Direcției Poliție Locală Constanța au aplicat societății două amenzi, ambele în valoare de 4.000 de lei, pentru desfășurare activități fără autorizație de funcționare valabilă.

Ultima amendă a fost aplicată pe data de 30 iunie. Reprezentanții societății au atacat amenda în instanță, cererea fiind înregistrată la Judecătoria Constanța pe data de 8 iulie.

Contactat telefonic în legătură cu aceste amenzi, Jean Paul Tucan ne-a precizat că nu se mai ocupă el de această firmă și că nu știe nimic.

Precizăm că totul a pornit de la anularea de către Curtea Constituțională a unei hotărâri de consiliu mai vechi privind închirierea cuvetei lacului Siutghiol, municipalitatea nemaiavând drept de administrare asupra lacului. Astfel, toți chiriașii au rămas fără contracte, printre care și Tucan.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.