Scene desprinse din filme la Tuzla: bătaie și mașină incendiată după o ceartă iscată de la un apometru!

0
6960

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au fost sesizați, sâmbătă, 10 septembrie a.c., prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta și concubina sa sunt agresați fizic de două persoane.

Deplasați la fața locului, în comuna Tuzla, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele vătămate – un bărbat, de 31 de ani și o femeie, de 23 de ani.

Din primele cercetări a reieșit faptul că cele două persoane ar fi fost agresate fizic, pe fondul unui conflict spontan, de către doi bărbați, de 54, respectiv 27 de ani.

Ulterior, cei doi agresori ar fi incendiat autoturismul care aparține bărbatului vătămat, în faţa casei în care se afla acesta.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Conform surselor noastre, scandalul s-ar fi iscat de la un apometru!

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

Instanţa a admis cererea de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.