Schimbări în conducerea Parchetului și Judecătoriei Constanța

0
863
Judecatoria Constanța a fost închisă temporar

Beatrice Cristina Pitrop este noul prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, iar Ștefan Alexandru Toma, noul președinte al Secției pentru cauze civile a Judecătoriei Constanța.

În ședința din 26 octombrie a.c. a Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a fost aprobată, cu unanimitate de voturi, propunerea de delegare în funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a Beatricei Cristina Pitrop, procuror la această unitate de parchet. Hotărârea intră în vigoare începând cu data de 01.11.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

De asemenea, tot cu unanimitate de voturi, a fost acordat avizul anual pentru menţinerea în funcţie a lui Matei Dragomir, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, după împlinirea vârstei de 65 ani, începând cu data de 25.01.2022 până la data de 25.01.2023.

Două zile mai târziu, în ședința din 28 octombrie a.c., Secţia pentru judecători a CSM a aprobat delegarea judecătorului Ștefan Alexandru Toma în funcţia de preşedinte al Secţiei pentru cauze civile a Judecătoriei Constanţa, începând cu data de 29.10.2021, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.