Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă scoate la concurs 300 de locuri

0
117

În perioada 02 – 14 septembrie 2021, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești – sesiunea septembrie – octombrie 2021.

Pentru anul de învățământ noiembrie 2021 – august 2022, locurile aprobate la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești sunt următoarele:

275 locuri la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (din care 2 locuri pentru romi);      

25 locuri la specialitatea maistru militar auto.              

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei şi bărbaţi.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al ISU Brăila (http://www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu,în perioada 02 – 14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula ”DOMNULE INSPECTOR ȘEF”.

Pentru detalii suplimentare candidații de pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila, cu sediul în municipiul  Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau accesând site-ul oficial –  www.isubraila.eu.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.