USR Constanţa: “Ministrul Stelian Ion are susținerea fermă a organizaţiei noastre pentru continuarea reformei din justiţie”

0
198
USR - Cristina Rizea, Stelian Ion, Remus Negois

USR Constanţa îşi exprimă susţinerea pentru Stelian Ion, după decizia de remaniere a acestuia de la Ministerul Justiţiei.

“Ministrul Stelian Ion are susținerea fermă a organizației noastre pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu. Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiției și în viitorul guvern. Florin Cîțu a înșelat votanții PNL și USR PLUS. În afară de gruparea din jurul său, Cîțu nu mai reprezintă pe nimeni, iar prin gestul de ieri și-a semnat propria plecare de la Guvern. Prim urmare, USR PLUS Constanța solicită declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier și va susține orice formă de debarcare a lui Cîțu de la cârma acestui guvern: demisie a miniștrilor sau o moțiune USR PLUS cu amplă susținere. Cetățenii ne-au votat pentru a guverna responsabil. USR PLUS a făcut asta. Florin Cîțu nu, din contră, și-a bătut joc – trebuie, deci, să plece urgent”, a transmis USR Constanţa.

Între timp, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcție a ministrului Justiției Stelian Ion, iar Stelian Ion a părăsit şi biroul de la minister.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.