Se amenajează întreaga zonă de la plaja Doi Papuci, până spre plaja Modern

0
830

Ziarul Focus Press a adus în atenția cititorilor faptul că, în zona plajei Modern din municipiul Constanța, s-au întreprins lucrări de reabilitare și amenajare a zonei,. Deși proiectul nu a ajuns încă în stadiul final, zona arată numai bine pentru recreere sau pentru cei ce doresc să practice sport în aer liber.

”La plaja Modern, primăria municipiului Constanța împreună cu un agent economic lucrează de o perioadă de timp la amenajarea unei zone de agrement. Sunt incluse zone de fitness locuri de joacă pentru copii dar și spațiu de relaxare pentru părinți sau pentru persoanele în vârstă care ajung acolo. Toată acțiunea repectivă este încă în desfășurare. Nu a fost finalizată, urmează ca și spațiile verzi să fie amenajate. Așadar este vorba despre o zonă aflată încă în lucru”, a transmis Adriana Deoancă, reprezentant al Primăriei Constanța.

Acest proiect include o zonă mult mai amplă, mai exact întreg taluzul dintre plaja Doi Papuci spre plaja Modern.

Se lucrează la toaletare și igienizare a taluzului, pentru că, potrivit reprezentanților administraţiei locale, se va amenaja o zonă de agrement cu băncuțe.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.