Astăzi au loc alegeri la Universitatea Ovidius

0
804

Alegerile pentru desemnarea rectorului Universității Ovidius din Constanța se vor desfășura miercuri, 24.06.2020, între orele 08.00 -20.00, conform calendarului aprobat prin HS nr. 252 din 04.06.2020. Cel de al doilea tur de scrutin pentru alegerea Rectorului, dacă este cazul, este programat pentru 1 iulie.

Candidații sunt conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu, prof.univ.dr. Dumitru Octavian Unc, prof.univ.dr. Mamut Eden. Precizăm că Tiberius Dănuț Epure a primit aviz negativ, dar a contestat decizia în instanţă. De asemenea, prof.univ.dr. Unc a contestat în instanță organizarea alegerilor.

Reamintim faptul că Senatul Universității Ovidius a decis reluarea procesului de alegeri pentru funcţia de rector, mandatul 2020-2024, cu candidații deja avizați de Biroul Electoral Central.

Votul pentru cele 3 secții de votare stabilite prin Metodologia de organizare a alegerilor în structurile și funcțiile de conducere ale Universității „Ovidius” din Constanța se va desfășura în Cantina Universității, etajul I, Bd. Mamaia nr. 124.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.