Se amenajează noi parcări în municipiul Constanța

0
467

Confort Urban continuă lucrările de asfaltare și de amenajare noi parcări în municipiul Constanța.

Echipe Confort Urban continuă, în această săptămână, recondiționarea aleilor de acces pe Bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de străzile Mircea cel Bătrân și Bucovinei. Lucrări de asfaltare a zonei pietonale au loc pe strada Ion Roată, pe strada Dumitru Marinescu, porțiunea cuprinsă între strada Ion Roată și strada Dreptății, și pe strada Hatman Luca Arbore, în zona pieței agroalimentare din KM 4-5.

Conform graficului de lucru, se modernizează carosabilul pe strada Lanului, tronsonul delimitat de străzile Hatman Luca Arbore și Fântânele, și pe strada Intrarea Bogdan Vasile.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei“ din Constanța și în Mamaia Nord. În paralel, pe Aleea Timonei, în dreptul blocurilor 55A-55B, și pe strada Industriei Mici, în zona blocului L30B, spațiul urban este reconfigurat, fiind extinsă suprafața destinată parcării autovehiculelor.  

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii din oraș. De asemenea, se montează indicatoare de informare în mai multe locuri din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.