Se asfaltează strada Prelungirea Meșterul Manole ce leagă drumul DN39E Cumpăna-Constanța de cartierul KM 5

0
316

În urmă cu câteva săptămâni primarul localității Cumpăna, Mariana Gâju anunța că au fost demarate lucrările de asfaltare a drumului ce leagă cartierul KM5 de DN39E Cumpăna-Constanța, cu scopul de a congestiona traficul rutier sufocant din sensul giratoriu de la Bifurcație, la orele dimineții, ori la orele după amiezii.

Astfel, investiția este în derulare, iar primul strat de asfalt a fost turnat pe strada Prelungirea Meșterul Manole.

”Strada de pământ a fost construită de la zero pentru a fi transformată într-o arteră pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime pe drumul care leagă DN39E de KM 5 .

S-a lucrat intens la drumul Prelungirea Meșterul Manole, drum ce va putea fi folosit de șoferi, imediat ce lucrările de pietruire și asfaltare vor fi finalizate, pentru a ajunge mai repede în Constanța și pentru a se decongestiona traficul auto din sensul giratoriu de la Bifurcație care, la orele dimineții și seara era sufocat.

Partener de încredere în realizarea acestor lucrări ne este Primăria Constanța. Vom urmări îndeaproape stadiul lucrărilor, iar fiecare pas vi-l vom aduce la cunoștință”, se arată într-o postare a Primăriei Cumpăna în mediul online.

foto: Cumpăna News

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.