Bricul Mircea a părăsit șantierul și este gata de Ziua Marinei

0
275
Nava Școală „Mircea“. FOTO Cătălin SCHIPOR

Nava-Școală ”Mircea” a părăsit Șantierul Naval Midia. După o perioadă de aproximativ 2 luni, timp în care s-au executat mai multe lucrări de reparații și întreținere, bătrânul velier a revenit în Portul Militar Constanța, unde vor continua lucrările de modernizare la bordul navei.

Odată finalizat și procesul de modernizare, Nava Școală “Mircea” va fi gata să îndeplinească cu succes misiunile ce-i vor fi încredințate.

Anul acesta Ziua Marinei Române va fi sărbătorită altfel la 160 de ani!

În cei 81 de ani de serviciu în slujba Marinei Militare Române, faimosul velier a contribuit, în mod esențial, la formarea și dezvoltarea a zecilor de promoții de marinari militari.

Forțele Navale Române continuă tradiția sărbătoririi Zilei Marinei Române, manifestările fiind adaptate noilor condiții impuse de contextul pandemiei provocată de noul coronavirus SARS CoV-2.

Sâmbătă, 15 august, va avea loc defilarea navelor militare pe mare, de la Constanța la Midia, între orele 11.30 și 13.30, iar pe Dunăre, la Brăila și la Tulcea, navele militare fluviale vor saluta publicul în intervalul orar 10.00 și 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.