Se construieşte încă un bloc în Mamaia Nord

0
1014

În Mamaia Nord s-a construit mult în ultimii ani și încă se mai construiește. Zeci de blocuri se află acum între Bulevardul Mamaia și promenadă și se pare că nici un petic de pământ nu va fi lăsat liber. Deși încă nu există asfalt pe toate străzile, acest lucru nu îi împiedică pe unii antreprenori să înceapă construcția de noi blocuri.

Societatea TRL Properties are în desfășurare construcţia a două blocuri cu cinci nivele, în Mamaia Nord, iar acum intenţionează să edifice încă unul, pe o stradă alăturată celorlalte două imobile. În acest sens, societatea a cerut acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil D+P+4E+spații tehnice+terasă circulabilă cu parcări la demisol”, propus a fi amplasat pe strada D7, nr. F.N., parcela A. Agenția pentru Protecția Mediului a decis că acest proiect nu se supune evaluarii impactului  asupra mediului, astfel societatea așteaptă acum emiterea acordului.

Mai exact, pe o suprafață de 560 mp se propune realizarea unui imobil cu destinatia de locuințe colective cu un regim de înălţime D+P+4E+spatii tehnice si tersa circulabila si parcari la demisol. Se vor asigura 40 locuri de parcare auto în incinta proprietatii: 18 locuri de parcare în demisol și 22 locuri de parcare în suprateran cu 2 sisteme klaus.

Totodată, se propun lucrări de amenajare, caracteristice amenajărilor tip grădină şi lucrări de punere în valoare a plantaţiilor existente de pe amplasament. Spre proprietăţile vecine se va realiza o plantaţie perimetrală de protecţie, realizată prin pomi fructiferi. Se prevede iluminatul decorativ al grădinii proprietate. Se vor planta arbori de talie mijlocie pe amplasament.

Firma TRL Properties S.R.L a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în Constanța pe strada Ileana Cosănzeana nr.17. Asociat unic și administrator este Radu Florin Mardale. Societatea se ocupă cu dezvoltarea și promovarea domeniului imobiliar.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.