Se construieşte un imobil cu 15 etaje în zona cluburilor din Mamaia Nord: iată cine este în spatele investiţiei

0
2503

Staţiunea Mamaia Nord continuă să se dezvolte şi în plină pandemie de coronavirus. În timp ce unii operatori de pe litoral se plâng că vor fi nevoiţi nevoiţi să-şi închide afacerile, alţii merg înainte cu planuri măreţe. Este şi cazul familiei Mocanu, care urmează să înceapă lucrările la un mega-hotel. Marius Mocanu, de meserie avocat, a devenit cunoscut prin prisma lui Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, după ce l-a reprezentat în mai multe dosare penale. Despre consoarta lui, Consuela Ştefania, aflăm, mai nou, că este un investitor din Mamaia Nord, acolo unde intenţionează să ridice un hotel – apartamente cu alimentație publică la parter, în regim S+P+12-15E+terasă circulabilă, undeva în zona cluburilor de fiţe.

Ştefania Consuela Mocanu a obţinut miercuri, 22 aprilie, certificatul de urbanism de la Primăria Constanţa, pentru construire imobil apartamente cu alimentație publică la parter S+P+12-15E+terasă circulabilă”.  Actul de informare este benefic pentru a afla, cu exactitate, informaţiile privind regimul juridic, economic şi ethnic al terenului, dar şi pentru a vedea care sunt  cerinţele urbanistice din zonă.

Familia Mocanu mai deţine în Mamaia un teren, acolo unde funcţionează, în prezent, un restaurant pescăresc administrat de firma Pontica Star SRL, înfiinţată în martie 2014 de către Marian Sorinel Mănăilă, fost preşedinte la Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA).

M.G.

Notă: Video este din arhiva Focus Press

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.