Se demolează o clădire ilegal construită în zona Km. 4-5

0
829

O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată. Lucrările au început luni dimineață și vor fi finalizate în câteva zile.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, imobilul ridicat abuziv pe domeniul privat al municipiului Constanța va fi pus la pământ, iar zona va fi curățată și igienizată.

Pentru această construcție, cu regim de înălțime P+1 E, nu a fost emisă nici o autorizație de construire, iar proprietarul clădirii nu a fost identificat.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a solicitat sprijinul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru desființarea acestei clădiri și aducerea terenului la starea inițială, întrucât aceasta a devenit un focar de infecție în zonă.

Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel încât, astăzi a început desființarea imobilului, spre bucuria locuitorilor din zonă.

După finalizarea lucrărilor de demolare, terenul va fi curățat și igienizat. Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și la alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic orașului.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.