Se întâmplă la Constanța: O tânără a bătut mai mulți polițiști într-un bar și a continuat în sediul poliției

0
11706
Foto-arhivă

O tânără de doar 22 de ani, I. Loredana Ionela, a fost arestată, duminică, în urma solicitării făcută de procurori, după ce a provocat scandal în incinta unui local din Constanța și a agresat mai multe persoane, printre care și un polițist local.

Potrivit procurorilor, tânăra este acuzată de comiterea a patru infracțiuni de ultraj, două infracțiuni de loviri și alte violențe, respectiv o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice. În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

”În data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din municipiul Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului. În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.

În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.

La  fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național”, se arată în comunicatul Parchetului.

Procurorii mai precizează că, ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe o polițistă din cadrul Poliției Locale.

La un moment dat, I.L.I. a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, tânăra a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.

De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.

Pe numele tinerei a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor enumerate inițial, iar cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Tânăra de 22 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și a fost depusă în arestul IPJ.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.