Se reabilitează traseele pietonale în mai multe zone din Constanța

1
528
Se reabilitează traseele pietonale în mai multe zone din oraș - Foto: Primăria Constanța

În această perioadă în care condițiile meteorologice nu sunt favorabile asfaltării, echipele SC Confort Urban SRL administratorului drumului public continuă intervențiile asupra infrastructurii pietonale.

Conform graficului de lucru, din această săptămână se reabilitează trotuarele pe străzile Onești și Grozești, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Se reamenajează trotuarele prin înlocuirea bordurilor vechi. Lucrări similare au loc pe străzile Tabla Buții și Răchitași, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

Scările de acces către plaja Modern se află în plin proces de modernizare. Echipele administratorului drumului public acționează în zona situată la capătul străzii Ștefan cel Mare. Se montează rigole care vor asigura drenajul apelor pluviale.

În paralel, continuă lucrările de reabilitare a zonei pietonale pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Oficiului Poștal Nr. 9.

Pe strada Badea Cârțan, spațiul public urban va fi utilizat eficient pentru a permite extinderea trotuarelor și amenajarea de noi locuri de parcare.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, lucrarile sunt facute doar de ochii lumii. Locuiesc pe Str. Tabla-Butii si in urma acestor reabilitari am remarcat faptul ca nu s-a folosit niciodata niciun mijloc de masurare, macar ruleta, latimea trotuarilui este inegala, s-a ingustat pe alocuri strada si s-au ridicat borduri blocand astfel accesul in curte/garaj pentru autoturism. De asemenea pe perioada lucrarilor s-a permis accesul masinilor care nu apartin riveranilor pentru parcare, astfel ca noi cei care locuim in zona ne-am trezit ca nu aveam unde parca. Bataie de joc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.