Se schimbă, iar, administratorul firmei de distribuție a apei din Topalu

0
66

Primăria Topalu organizează, în luna noiembrie a.c., concurs de recrutare pentru ocuparea postului vacant de administrator al SC Edilitar Divers Topalu SRL, unde Consiliul Local Topalu este asociat unic.

În urmă cu cinci luni a fost revocată din funcția de administrator al firmei de distribuție a apei din Topalu Lucica Toma și numită Mihaela Jipa, pe o perioadă de șase luni, începând cu data de 17.05.2021.

Termenul de expirare ale celor șase luni se va împlini în luna noiembrie, când concursul este planificat și se va desfășura la sediul Primăriei. În urma acestuia se va numi noul administrator al firmei de distribuție  a apei din comun Topalu.

Edilitar Divers Topalu a fost înființată în anul 2010, pornind cu un capital de 1.000 de lei, iar Consiliul Local Topalu este asociat unic al firmei care se ocupă de colectarea, tratarea și distribuția apei în scopuri menajere și industrial. Codul CAEN al societății include și activități de exploatare a canalelor de irigație.

Societatea unde Comuna Topalu, prin Consiliul Local, este asociat unic a înregistrat venituri totale de 355.914 lei în 2020, cu un profit de 99.578 de lei.

Mădălina TOMA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.