Se solicită extinderea Euromaterna, prin supraetajare parţială şi tranformarea sălii de conferinţe în Reanimare

0
604
foto: Facebook

În urmă cu un an, firma Euromaterna ce deține maternitatea cu acelaşi nume a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism în vederea modificării proiectului situat pe strada Ștefăniță Vodă, la numărul 32.

Modificarea proiectului constă în supraetajarea imobilului existent D+P+2E+etaj tehnic cu încă un etaj parțial. În plus, proiectul prevede și 5 locuri de parcare la sol, în incinta proprietății.

Un an mai târziu, în 2020, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (APM) este depus anunțul solicitării emiterii acordului de mediu pentru proiectul: „Modificare proiect autorizat cu AC nr 1734/10.11.2026 pentru extinderea imobilului existent- Spital Clinic cu un corp administrativ parter, cu funcțiunea de birouri, supraetajare imobil existent- Corp zona conferințe pentru funcțiunea Reanimare prin realizarea a două spații tehnice la demisol, amplasare generator exterior, modificare fațade.”

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul: EUROMATERNA IMOBILIARE SRL, cu sediul în municipiul Constanța, strada Stefăniță Vodă nr. 32, parter, ap. 2, județul Constanța.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Firma Euromaterna SRL își are sediul în municipiul Constanța și a fost înființată în anul 2006. Acționarii sunt Ion-Marius Rușa cu 50% din capitalul social, Florian Danteș cu 15% și Dan Mugurel Raica cu 35% din capitalul social.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.