Se va construi un nou bloc de 7 etaje pe Promenada din orașul Năvodari

1
313

Nordul litoralului românesc atrage, în continuare, atenția investitorilor ce dezvoltă afaceri în domeniul imobiliar. Recent, Stihll SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare aferent unui proiect pe care intenționează să îl realizeze în orașul Năvodari.

Este vorba despre edificarea unui imobil cu regim de înălțime de șapte etaje, conform proiectului depus la instituția abilitată de mediu: „Construire imobil locuințe colective P+7Etaje, cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier“, propus a fi amplasat pe strada Promenada, Lot 7, orașul Năvodari.

Precizăm că pe amplasament există, în curs de execuție, un imobil autorizat P+5E+6R, conform unei autorizații de construire din 22.10.2019. Acum, se propune construirea unui nou imobil, cu regim de înălțime P+7E, cu funcțiune rezidențială – bloc de locuințe. Acesta nu va avea subsol. La parter se propune un spațiu comercial pe tot nivelul.

Conform Certificatului de Urbanism emis de Primăria Orașului Năvodari, proiectul propus are deschidere la Strada Promenada. Suprafața terenului este de 5.224 mp. Blocul va avea 63 de apartamente și vor fi asigurate 43 de locuri de parcare. Înălțimea maximă a imobilului va fi de 24m, la aticul terasei peste ultimul nivel.

Stihll SRL a fost înființată la data de 27 martie 1995, având sediul pe strada Mugurului numărul 77 din municipiul Constanța. Unic asociat și administrator este Daniel Enache.

Cifra de afaceri raportată pentru anul 2020 este de 4.418.189 de lei, profitul net de 2.372.021 de lei și datorii de 135.268 de lei.

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.