Se va ridica un nou hotel în apropierea Poliției Stațiunii Mamaia

0
1280

Stațiunea Mamaia rămâne locul preferat pentru turiștii români, dar și străini. Deși în ultimii ani zona de Nord a avut o ascensiune fulminantă, fiind considerată una de lux, iar investitorii au preferat să ridice construcții aici, iată că se pune la cale și ridicarea unui nou hotel în zona Cazino.

În acest sens, constănțenii sunt invitați să consulte proiectul. Primăria Constanța a publicat anunțul de consultare asupra propunerilor preliminare pentru „Plan urbanistic de detaliu, construire imobil cu regim de înălțime P+3E-4R, zona cazino, lot 18, careul 41, stațiunea Mamaia”. Prezentul P.U.D. urmărește să detalieze modul de amplasare pe parcelă a construcției propuse, indicând retragerile laterale și posterioare și față de aliniament, stabilirea accesurilor carosabile și pietonale, a numărul și amplasarea locurilor de parcare.

Terenul pe care se propune investiția are o suprafață de 582,00 mp, iar în prezent este neconstruit și este proprietatea lui Veniamin Nicolae și a lui Veniamin Lascăr. Viitoarea unitate de cazare se situează în apropierea Hotelul Condor și a Poliției Stațiunii Mamaia.

Intervenția prevede construirea unui imobil cu un regim de înălțime P+3R -4R, cu funcțiunea de structură de cazare turistică / locuire în regim de cazare turistică. În total, suprafața totală construită la sol propusă este de 407,4 mp, iar suprafața construită desfășurată este de 1629 mp. Se propune realizarea unui acces carosabil pe parcelă care va asigura accesul pe lot și va deservi parcarea propusă amenajată. Circulația va putea fi utilizată și de către mijloacele de intervenție în caz de urgență. În vederea îmbunătățirii imaginii ambientale se vor amenaja spațiile libere destinate circulației pietonale și spațiile verzi. Se va încerca menținerea pe cât posibil a copacilor existenți și integrarea acestora în noile amenajări. La nivelul parcelei, se vor respecta minimul de spații verzi conform legislației în vigoare, dintre care minim 10% vor fi realizate pe teren natural, iar restul se vor asigura pe terase sau fațade.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, prin e-mail: primarie@primaria-constanta.ro până la data de 18.12.2020 sau prin Poșta Română la adresa: primăria municipiului constanța, Bulevardul Tomis, nr. 51.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.