Sindicaliștii din Poliție cer viitorilor guvernanți să respecte graficul salariilor prevăzute de lege pentru polițiști sau, dacă nu, să-și mai reducă ei din lefuri

0
6112
Imagine de arhivă, FOTO Cătălin SCHIPOR

Sindicaliștii din SNPPC Constanța au declarat, pentru Focus Press, faptul că se așteaptă ca Guvernul, indiferent care va fi acesta după alegeri, să respecte negocierile care au avut loc între sindicat și minister, cu privire la salarii. Potrivit acestora, în urma negocierilor care au avut loc recent, s-a stabilit ca veniturile polițiștilor să fie ajustate potrivit Legii 153 din 2017.

Liderul SNPPC Constanța, comisar-șef de poliție Vasile Zelca, oricare ar fi guvernul desemnat în urma alegerilor parlamentare, acesta trebuie să țină cont de rezultatul negocierilor.

Noi așteptăm ca orice partid/alianță ar veni la guvernare dupa 06.12.2020, să respecte graficul pentru aplicarea legii 153/2017.  De asemenea, dacă viitorul Guvern va invoca criza economică și va încerca o economie la bugetul de stat, le sugerăm să arunce o privire asupra propriilor lor venituri. Să nu uitam că politicienii, la nivel central, în speță Presedintele, Guvernul și Parlamentul sunt în momentul de față la maximul prevazut de legea 153/2017. Dacă tot le pasă de finanțele țării, le sugerăm să își taie lor veniturile care sunt surplus față de nivelul graficului la care suntem noi în momentul de față”, a declarat liderul SNPPC Constanța.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.