Se reconstruiește supermarketul LIDL din orașul Năvodari

0
2229

În orașul Năvodari se intenționează a se reconstrui supermarketul LIDL, iar în acest sens beneficiarul investiției a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu tehnic de prezentare al proiectului.

Concret, documentația depusă la instituția abilitată de mediu prevede întocmirea unui PUZ cu scopul „Construire clădire P+1E – Magazin retail, amenajări exterioare, spații verzi plantate, alei și accese carosabile și pietonale, parcări pentru mașini electrice, racorduri la drumurile publice, bariere de acces, împrejmuire, amplasare semnale publicitare, branșamente la utilități, desființare clădire existentă, organizare de șantier“. 

Beneficiarul investiției este LIDL Imobiliare România Management SCS. Amplasamentul va fi situat pe strada Constanței numărul 2D din orașul Năvodari. Terenul are o suprafață totală de 4.885mp, având categoria de folosință „curți construcții”. Locurile de parcare vor fi dispuse suprateran.

Prin Planul Urbanistic Zonal (PUZ) se vor stabili reglementări cu privire la: regimul de construire, funcțiunea amplasamentului, înălțimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului (CUT), procentul de ocupare a terenului (POT), retragerea clădirilor față de aliniament și distanțele față de limitele laterale și posterioare ale parcelelor.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.