Mara Ceplinschi, rezultate remarcabile în primul an de seniorat. Tatăl sportivei constănțence: “Felicitări antrenorului Lucian Sandu și colectivului tehnic de la Deva”

0
165

Maria Ceplinschi a obținut calificarea în finala de la individual compus din cadrul Campionatului Mondial de gimnastică de la Kitakyushu (Japonia).


La 16 ani, după un an greu, Maria Ceplinschi s-a calificat la individual compus (cu al 20 lea rezultat – 50.399) și la sol (al 7 lea punctaj – 13.300), la Campionatele Mondiale de la Kitakyushu (Japonia). Maria Ceplinschi face parte din proiectul “Ţară, ţară vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang și de Octavian Belu și finanțat de OMV Petrom“, precizează FR Gimnastică.


Notele Mariei Ceplinschi:

  • 13.300 la sol
  • 13.700 la sărituri
  • 12.333 la paralele
  • 11.066 la bârnă.

Este o mare bucurie pentru noi ca părinți, că Mara noastră a ajuns să concureze la o asemenea competiție, mai ales că este în primul an de seniorat.Noi ca părinți o susținem neconditionat din toate punctele de vedere și așteptăm cu mare drag sa încheie acest concurs important așa cum și-a propus, cu rezultate satisfăcătoare atât pentru ea cât și pentru antrenorii sai și nu în ultimul rând pentru fanii gimnasticii și nu numai. Felicitări Mara, felicitări antrenorului Lucian Sandu și colectivului tehnic de la Deva”, susține tatăl sportivei din localitatea Valu lui Traian, Mihai Ceplinschi.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.