Se vor construi mai multe blocuri de 7 etaje în Mamaia Nord

0
1425

Zona Mamaia Nod și orașul Năvodari sunt foarte căutate de turiști pe perioada sezonului estival, astfel cererile de cazare sunt extrem de mari. Din acest motiv, investitorii își dezvoltă afacerile, construind unități de cazare și imobile cu peste cinci etaje.

Societatea Yco Teh Construct SRL intenționează să construiască pe strada Promenada Năvodari, în zona Mamaia Nord, trei unități de cazare, două a câte șapte etaje iar o clădire care să găzduiască recepție, piscine și amenajări peisagere.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța consideră că acest proiect nu se supune evaluării impactului asupra mediului, astfel că acest proiect va lua naștere.

       Pe terenul în suprafață de 5.167 mp analizat, titularul propune construirea a trei        imobile cu    detinația de     locuințe colective, propuse a se realiza în etape:

  • ETAPA 1 – CORP 3 D+P+7E- locuințe colective cu parcări, spații comerciale și alimentație publică la demisol.
  • ETAPA II- CORP 4- D+P+7E- locuințe colective cu parcări, spații comerciale, alimentație publică, sala fitness la demisol și funcțiuni complementare,
  • ETAPA III- cladire recepție, piscine și amenajări peisagere

Totodată, se propun lucrări de sistematizare, împrejmuire teren și organizare de șantier.

Investiția va avea un număr total de 331 de unități locative și 2019 locuri de parcare, dintre care 52 locuri de parcare în incinta și 157 de locuri de parcare pe un lot învecinat.

Societatea Yco Teh Construct SRL a luat naștere la data de 26 august 2011, cu sediul pe strada Berlin, numărul 4, în municipiul Constanța, fiind controlată de Sorin Sebastian Malcea şi Simona Petronela Gheorghe fiecare cu 50% din capitalul social.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.