Sechestrați la groapa de gunoi? Sau violarea sediului profesional?

0
311
Foto: Facebook

Polițiștii din Ovidiu au deschis o anchetă pentru a stabili dacă, ieri, două persoane au pătruns, fără drept, în incinta gropii de gunoi din localitate sau acestea ar fi fost sechestrate de către agentul de pază. Ele au motivat oamenilor legii că ar fi vrut să facă fotografii la depozitul de deșeuri.

Oamenii legii din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au fost sesizați despre faptul că, ieri, în jurul orei 17.30, o femeie, împreună cu un bărbat, ar fi pătruns, fără drept, în incinta unui depozit comercial (groapa de gunoi) ce aparține autorității publice locale. Aceștia au motivat că porțile ar fi fost deschise și că au vrut să facă fotografii. 

Potrivit I.P.J. Constanța, agentul de pază le-a solicitat să se legitimeze și ar fi închis porțile, moment în care a și solicitat prezența reprezentatului societății în cauză. 

După lămurirea situație de fapt, cele două persoane au părăsit locația, fără a apela la  intervenția oamenilor legii. 

Astăzi, la Poliția Orașului Ovidiu a fost înregistrată o sesizare privind violarea sediului profesional de către cele două persoane. Dar și acestea au formulat plângere, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, potrivit I.P.J. Constanța.

Ancheta va fi continuată, sub supervizarea procurorului de caz.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.