VIDEO! Locuință din Tuzla, incendiată de un bărbat cu probleme psihice

0
2743

Un apel la 112 a alertat pompierii din cadrul ISU Dobrogea, joi după-amiază, pentru a interveni la un incendiu, în localitatea Tuzla, pe strada Teilor nr. 25.

Potrivit reprezentanților instituției, la fața locului a intervenit o autospecială pentru stingerea incendiilor. Conform martorilor, incendiul a fost pus cu intenție, de o persoană cu probleme psihice. “După incendiu, a sărit la bătaie la lumea adunată lâmgă casă. Noi am anunțat primăria și Poliția, dar mereu ni se spune că până nu comite o faptă gravă, nu au ce să îi facă”, a declarat, pentru Focus Press, un vecin.

De precizat că individul nu se află la prima faptă de acest gen. Martorii spun că bărbatul, Zvenca T., care are în jur de 50 de ani, a mai făcut astfel de fapte și în trecut.

Este un adevărat pericol public. Umblă cu cuțite după el, se dă la oameni. În urmă cu câțiva ani, a făcut pușcărie pentru că a încercat să-l omoare pe tatăl său vitreg. A stat închis vreo 3 ani, apoi ne-am trezit cu el acasă. A mai stat internat și la Palazu. A mai dat foc o dată la casă, nu este prima dată când face asta. Ne este teamă, iar Poliția nu-i face mai nimic”, ne-a declarat un localnic.

După incidentul de joi după-amiază, după ce focul a fost stins, localnicii din zonă s-au dus la Poliție pentru a da declarații, în calitate de martori, asta deși, în trecut, au semnat petiții pentru ca autoritățile să facă ceva în vederea bărbatului care îi pune în pericol.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.