Ședință extraordinară la Tulcea pentru votarea proiectelor viceprimarului George Șinghi

0
180
Ședință a Consiliului Local Tulcea. FOTO Primăria Tulcea

Consilierii locali ai municipiului Tulcea sunt convocați în ședință extraordinară de către primarul Ștefan Ilie. Ședința are loc în cursul zilei de 10 februarie, începând cu ora 13.00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Tulcea din strada Păcii nr. 20.

Proiectul ordinii de zi cuprinde șase puncte, cu tot cu cel al alegerii președintelui de ședință. Restul de cinci sunt toate inițiate de către viceprimarul/consilierul local George Șinghi și prevăd reabilitări și confinanțări pentru reabilitarea mai multor clădiri din municipiu.

Ordinea de zi:

  1. Alegerea președintelui de ședință.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru proiectul de investiții «MODERNIZAREA SEDIULUI POLIȚIEI LOCALE TULCEA PRIN EFICIENTIZARE ENERGETICĂ» și a indicatorilor tehnico-economici.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru proiectul de investiții «MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII CORESPUNZATOARE GRĂDINIȚEI CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 12, MUNICIPIUL TULCEA PRIN EFICIENTIZARE ENERGETICĂ» și a indicatorilor tehnico-economici.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru proiectul de investiții „REABILITARE ENERGETICĂ CLĂDIRE LICEUL DE ARTE GEORGE GEORGESCU” și a indicatorilor tehnico-economici.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării aferente proiectului „Creșterea competențelor prin stagii de practică inovative”, ID 135004, contractat în parteneriat de Liceul Tehnologic „Brad Segal” Tulcea în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, Axa prioritară AP 6 „Educatie și competenţe”, Prioritatea de investiție P1.10.iv „Îmbunătăţirea utilității sistemelor de educaţie și formare pentru piața muncii, facilitarea trecerii de la educaţie la muncă și consolidarea sistemelor de educaţie și formare profesională și a calităţii lor, inclusiv prin mecanisme pentru anticiparea competenţelor, adaptarea programelor de învățământ și crearea și dezvoltarea de sisteme de învățare bazate pe muncă, inclusiv sisteme de învăţare dual și de ucenicie”
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării aferente proiectului „Creșterea competențelor prin stagii de practică inovative”, ID 135004, contractat de Liceul Tehnologic
    „Henri Coandă” Tulcea în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, Axa prioritară AP 6 „Educatie și competenţe”, Prioritatea de investiție P1.10.iv „Îmbunătăţirea utilității sistemelor de educaţie și formare pentru piața muncii, facilitarea trecerii de la educaţie la muncă și consolidarea sistemelor de educaţie și formare profesională și a calităţii lor, inclusiv prin mecanisme pentru anticiparea competenţelor, adaptarea programelor de învățământ și crearea și dezvoltarea de sisteme de învățare bazate pe muncă, inclusiv sisteme de învăţare dual și de ucenicie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.