Şedinţă la PNL Constanţa: Viorel Ionescu, propus candidat din partea liberalilor la Primăria Hârşova

0
2948
Viorel Ionescu - primarul orașului Hârșova

Liberalii constănţeni s-au reunit marţi, 21 iulie, în şedinţa Biroului Judeţean, pentru a formula propunerile de candidaţi pentru primăriile din judeţ, urmând ca aceste propuneri să fie validate vineri, în Consiliul Director Judeţean.

“Momentan nu a fost stabilită lista de candidaţi pentru Consiliul Local sau Judeţean”, a precizat, pentru Focus Press, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.

De precizat că în şedinţa de marţi seara a fost confirmată informaţia prezentată în urmă cu mai bine de o săptămână de Focus Press: Viorel Ionescu va fi candidatul PNL pentru Primăria Hârşova. “A fost propus Viorel Ionescu şi urmează să fie validat în CDJ-ul de vineri. Această alegere vine ca urmare a două studii sociologice la nivelul oraşului Hârşova, care îl indică drept candidat cu cea mai bună intenţie de vot”, a declarat, pentru Focus Press, preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

Amintim că Viorel Ionescu a candidat la primărie, în 2016, din partea ALDE, după ce liberalii i-au refuzat această dorinţă.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.