Şedinţă la PSD Constanţa: rămâne… cum era stabilit! Felix Stroe i-a readus la ordine, Ion Dumitrache e în continuare preşedinte interimar

0
1532
Ion Dumitrache

Social-democraţii constănţeni s-au întrunit în şedinţa Biroului Permanent Judeţean. Ceea ce se dorea a fi o şedinţă în cadrul căreia să se decidă ferm când au loc alegerile de la Organizaţia Municipală şi să fie transmis un mesaj că Ion Dumitrache nu poate fi unicul candidat, s-a transformat în… mai nimic.

După îndelungi discuţii, preşedintele de la Organizaţia Judeţeană, Felix Stroe, a fost mandatat să discute cu conducerea centrală pentru a fi stabilită, cândva, data alegerilor de la municipiu. Stroe a transmis celor prezenţi că de la Bucureşti se doreşte o maximă atenţie în privinţa acestor alegeri şi că, de principiu, cel care preia conducerea unei organizaţii municipale să fie şi candidatul pentru primărie. Dar, acel candidat la primărie trebuie să corespundă unui profil de candidat la care PSD va lucra în următoarea perioadă.

Chestionat dacă îşi doreşte să candideze la Primăria Constanţa, Lucian Lungoci a spus că ia în calcul acest lucru.

Revenind la cei care doresc să candideze pentru funcţia de preşedinte de la municipiu, în afară de Ion Dumitrache şi Lucian Lungoci, va candida şi George Vişan.

Până la stabilirea datei alegerilor, Ion Dumitrache rămâne interimar, cu menţiunea că acesta a declarat că el nu doreşte să candideze la Primăria Constanţa.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.