Două victime încarcerate, în urma unui accident: una a decedat

0
304
Imagine cu rol ilustrativ

În urma unui accident rutier din Ialomița au rezultat patru victime, dintre care două încarcerate. Una dintre ele a fost găsită în stop cardio-respirator.

Echipaje de la Detașamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița, au intervenit joi, 11 martie a.c., în jurul orei 16.00, pe D.N. 2A, la intersecția cu localitatea Gheorghe Doja, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. 

În accident au fost implicate două autoturisme, din eveniment rezultând patru victime, din care două rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea lor, ulterior fiind preluate de echipajele S.A.J., una dintre ele fiind găsită în stop cardio-respirator. 
Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru aceasta.

Trei dintre victime au fost monitorizate de echipajele SMURD și S.A.J., ulterior preluate și transportate de echipajele S.A.J. la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. 

Victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de către medicul Serviciului de Ambulanță Județean.

Militarii au mai actionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.