Sediu secundar pentru înmatricularea vehiculelor și eliberarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii, la Medgidia

0
248
sursa foto: inmatriculariautobuc.ro

Un sediu secundar pentru înmatricularea vehiculelor și eliberarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii se va deschide în municipiul Medgidia, începând de marți, 22 septembrie an curent.

Astfel, județul Constanța va avea un al doilea sediu în care cetățenii pot înmatricula vehicule sau pot obține plăcuțele cu numere de înmatriculare sau provizorii. Noul punct va funcționa în localitatea Medgidia și va fi coordonat prin Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța.

Activitatea sediului secundar se va desfășura în zilele de marți și joi, între orele 09:00 și 14:00. Spațiul destinat lucrului cu publicul a fost pus la dispoziție de către Poliția Municipiului Medgidia, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Măsura a fost luată în urma emiterii Ordinului nr. 139/16.09.2020, emis de Ministerul Afacerilor Interne și vizează necesitatea facilitării accesului cetățenilor la serviciile publice de înmatriculare.

Sediul din Medgidia este unul dintre cele 26 deschise în județe din toată țara.

„Acest sediu secundar din Medgidia va veni în întâmpinarea celor din localitate, pentru că discutăm despre un oraș cu aproape 40.000 de locuitori. De asemenea, va deservi și localitățile limitrofe, dar și pe cei din Cernavodă sau Hârșova, care pot ajunge mai rapid în Medgidia. Astfel, va fi degrevată și activitatea centrului din Constanța, în care volumul de muncă este mult peste media din țară”, a declarat prefectul județului Constanța, George Niculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.