Şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel Popa, şi 9 subalterni ai acestuia, confirmaţi cu coronavirus

0
6959
Imagine - Arhiva

Comanda ISU Dobrogea este, în prezent, în grija colonelului Ionel Roşca. Motivul este acela că inspectorul şef, colonelul Daniel Popa a fost confirmat cu coronavirus, fiind internat în spital.

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii ISU Dobrogea, care au precizat că inspectorul şef este internat într-o unitate medicală din Bucureşti, starea lui fiind stabilă şi atent monitorizată de cadrele medicale.

În momentul de faţă, 10 angajaţi ai ISU Dobrogea sunt confirmaţi cu coronavirus.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța este una dintre instituțiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul Covid-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care şi domnul inspector șef au venit în contact cu acest virus și s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte. Capacitatea operațională nu a fost afectata de cazurile confirmate, activitatea inspectoratului se desfășoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situații de urgenta. Domnul inspector șef este internat intr-un spital din București, starea dumnealui fiind una stabila și atent monitorizata de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât și de toți ceilalți afectați de acest virus si le dorim multa sănătate. În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de dl. colonel Ionel Roșca, iar capacitatea operativă a instituției nu este afectată”, au transmis, oficial, reprezentanţii ISU Dobrogea.

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.