Senatorul Felix Stroe: “PSD va găsi soluțiile corecte care să nu pună România în situația de a pierde vreun euro din PNRR”

0
58

Senatorul social democrat constănțean, Felix Stroe, declară, din nou, faptul că, pensiile militare nu trebuie privite ca pensii speciale.

Totodată spune că PSD va găsi soluțiile corecte care să nu pună România în situația de a pierde vreun euro din PNRR sau din alte programe de finanțare europeană. Cât despre pensiile speciale, este un proces în plină derulare, consultare și negociere cu Comisia Europeană.


“Îi rog pe cei care fac presiuni pentru tăierea drepturilor pensionarilor militari să se gândească la ce efecte ar putea avea asemenea decizii asupra retenţiei personalului militar aflat spre finalul carierei, oameni foarte bine pregătiţi şi aflaţi în funcţii la vârful ierarhiei, precum şi asupra proiectelor de viitor ale tinerilor care şi-ar dori o carieră militară!.


Am spus repetat că această problemă care macină societatea românească trebuie rezolvată. Iar președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că este dispus să-și asume răspunderea ca prim-ministru pentru un proiect care să aducă o soluție corectă, echitabilă și în timp util
“, a conchis Felix Stroe, senatorul PSD Constanța.

L.M

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.