Senatorul Negoi cere demisia şefei TVR, după programul de Revelion: “Sub oblăduirea unei ospătăriţe, s-a desfăşurat una dintre cele mai mari mizerii din audio-vizual”

1
2539
Remus Negoi

Programul de Revelion difuzat de televiziunea de stat, TVR, a stârnit un val de critici. Mai mulţi politicieni cer demisia şefei TVR, Doina Gradea, după ce, în emisiunea din noaptea dintre ani, actorul Mugur Mihăescu a făcut glume pe seama restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

Printre cei carecondamnă programul şi cer demisia Doinei Gradea se numără şi parlamentarul constănţean USR Remus Negoi. Acesta susţine că „din cei 140.000 de euro alocați televiziunii publice pentru acest eveniment, câțiva șmecherași de cartier, care se autointitulează artiști, sub oblăduirea unei ospătărițe care se autointitulează director general al TVR, s-a desfășurat una dintre cele mai mari mizerii din audio-vizual”. “Nu se poate ca umbrele lui Liviu Dragnea, din orice instituție, să continuie să-și bată joc de banii publici! Și să ne insulte în asemenea hal!”, mai afirmă Remus Negoi.

captură TVR, sursa: Faceboo, Remus Negoi

“În noaptea de Revelion, din cei 140.000 de euro alocați televiziunii publice pentru acest eveniment, câțiva șmecherași de cartier, care se autointitulează artiști, sub oblăduirea unei ospătărițe care se autointitulează director general al TVR, s-a desfășurat una dintre cele mai mari mizerii din audio-vizual. Emisiunea din noaptea de Revelion, intitulată “Revelion la mine acas'”, i-a avut ca protagoniști pe unii dintre cei mai răsuflați cântăcioși / actorași din țară. Nu ar fi fost nicio problemă dacă acești pseudo-artiști ar fi așa-zis performat pe limba lor pseudo-artistică. Însă atunci când, din bani publici (140.000 euro!), te scălâmbăi la televiziunea publică, în cea mai vizionată perioadă din an, făcând glume de șantier împotriva măsurilor anti-covid, înseamnă că te afli în zona amicilor caragialești. Ca membru în Comisia de Cultură și Media din Senatul României, voi face toate demersurile pentru a audia persoanele responsabile de această mascaradă. Același lucru îl vor face și colegii mei din Comisia de Cultură a Camerei Deputaților, așa cum a anunțat Iulian Bulai. Șefa TVR, Doina Gradea, trebuie să-și depună luni dimineață, la prima oră, demisia din această funcție. Probabil că actorașul proprietar de bodegă, care a încasat banii publici pentru a falsa pe toate vocile, o va angaja acolo. Dar nu e treaba noastră. Nu se poate ca umbrele lui Liviu Dragnea, din orice instituție, să continuie să-și bată joc de banii publici! Și să ne insulte în asemenea hal!”, este mesajul complet al senatorului.

1 COMENTARIU

  1. ESTE FIRESC ȘI IMPERIOS NECEASAR A SE FACE DEMERSURILE PENTRU RESTITUIREA INTEGRALĂ A BANILOR PUBLICI DE LA CEI ÎN CAUZĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.