Senatorul Remus Negoi: Protocolul de colaborare dintre USR-PLUS şi PNL nu este respectat la nivel de municipiu; la Consiliul Judeţean lucrurile funcţionează

0
170

Senatorul USR-PLUS Remus Negoi a vorbit, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, despre tensiunile dintre partidul din care face parte şi PNL, la nivelul municipiului Constanţa. Reamintim, în acest context, că, în semn de protest, consilierii municipali ai USR nu au participat la penultima şedinţă de Consiliu convocată de primarul Vergil Chiţac, iar la cea mai recentă s-au abţinut de la vot.

„Problema de fapt nu este neapărat a anumitor persoane care există acolo, care au rămas din vechea şi toxica administraţie sau care au fost angajate ulterior (…), dar atunci când ai un protocol semnat între 3 părţi – USR-PLUS Constanţa, PNL Constanţa şi primarul – şi încep să se încalce puncte din acel protocol, atunci este o mare problemă”, a afirmat senatorul Remus Negoi, care este şi preşedinte al organizaţiei judeţene a USR-PLUS Constanţa.

Remus Negoi  a mai arătat că la nivel de municipiu înţelegerea dintre USR şi PNL este încălcată şi în ceea ce priveşte viceprimarul Florin Cocargeanu. Mai exact, primarul deleagă atribuţii care ar trebui să fie în sarcina viceprimarului către alte persoane.

În schimb, a punctat Negoi, colaborarea USR şi PNL funcţionează la nivelul Consiliului Judeţean Constanţa.

În cadrul aceluiaşi interviu, Negoi a vorbit şi despre alegerile interne din cadrul USR-PLUS. Mai multe detalii puteţi urmări în VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.