Și patronii de la Colonadelor se pregătesc de sezonul estival

0
2679

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral a obținut un nou certificat de urbanism pentru amenajarea unui subsector de plajă și construirea unui beach-bar.

După ce organizatorii Neversea au obținut, săptămâna trecută, un certificat de urbanism pentru amenajarea plajei aferente festivalului, prin modificarea unei autorizații de construire eliberate pentru Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, iată că instituția a primit acum un document asemănător de urbanism în nume propriu. Dar tot pentru o firmă: Colonadelor International S.R.L.

Firma cunoscută pentru restaurantul cu același nume și Ten Hotel de pe strada Traian va putea amenaja subsectorul 14, sectorul V al plajei turistice Mamaia, pe care l-a închiriat, după o licitație. Aceasta va putea construi și ea un beach bar, după obținerea autorizației de construire.

Colonadelor International S.R.L. are ca asociați trei persoane juridice – Auricia Sunshine (51% din părțil sociale), Mecrin Holiday (25%) și Ten Hotel Dolce Vita (24%) – și doi administratori: Nicolae Terzi și Aurica Uzun. Asociații celor trei firme sunt: Elena Uzun și Elena, Nicoleta, Stelian și Nicolae Terzi.

În 2019, ultimul an de raportare fiscal, Colonadelor International a realizat o cifră netă de afaceri de 4.125.399 de lei, din care profit 903.005 lei. Firma a avut un număr mediu de 20 de angajați.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.