Plaja Neversea se reamenajează!

0
2091
Festivalul Neveresea

Primăria Constanța a eliberat, miercuri, un certificat de urbanism prin care se aprobă modificarea beach barului Neversea și noi amenajări exterioare ale plajei.

S.C. Neversea Beach S.R.L. a obținut un certificat de urbanism pentru modificarea proiectului autorizat printr-o autorizație de construire din iulie 2020. Astfel, se vor schimba dimensiunile beach barului și vor apărea noi amenajări exterioare pe plajă.

Prin autorizația de construire 924/03.07.2020, firma din Cluj primise undă verde pentru amenajarea plajei turistice sector Constanța II – subsector I, cu beach bar și funcțiuni conexe. Documentul de urbanism fusese obținut de Administrația Bazinală Dobrogea – Litoral pentru Neversea Beach S.R.L., în baza contractului de închiriere 29/2019.

Firma a fost declarată câștigător final al licitației pentru acest subsector de plajă încă din aprilie 2019, când zeci de firme au concurat pentru cele opt subsectoare propuse spre închiriere, din cartierul Faleză Nord și Plaja Modern.

Neversea Beach are sediul social în Cluj Napoca, pe strada General Eremia Grigorescu, și a fost înființată în octombrie 2018. Pentru anul 2019, firma a raportat o cifră netă de afaceri de puțin peste 190.000 de lei și un profit de aproximativ 4.000 de lei. Sereleul cu principal domeniu de activitate „alte activități recreative și distractive“ este administrată de Sebastian Dorel Ferenţ și are ca asociați pe Ioan Bogdan Buta (inițiatorul festivalurilor Untold și Neversea), cu 10%, și pe Novus Capital S.R.L. (90%), firmă tot clujeană în care unic asociat este tot Buta.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.