Şicane între primarul şi viceprimarul de la Hârşova. Viorel Ionescu: „Este un om fără caracter”

0
310

Noul mandat al primarului de la Hârşova, Viorel Ionescu, nu a început cu dreptul. Deoarece, componenţa Consiliului Local nu îi asigură o majoritate, edilul a avut neplăcuta surpriză ca mai multe proiectele să nu treacă aşa cum ar fi dorit. Înafară de acest aspect, viceprimar al oraşului a fost ales Emil Paraschiv de la PSD şi nu Stan Dumitra de la PNL. Astfel, cei care ar trebui să facă echipă, primarul şi viceprimarul, sunt ca şoarecele şi pisica şi se şicanează în mod continuu.

Noul viceprimar a precizat printr-o postare pe o reţea de socializare că a avut parte de şicane din partea edilului şi că acesta i-a cerut demisia. Emil Paraschiv a mai specificat că se consideră victima unui abuz, dar că nu va ceda.

„În urmă cu două săptămâni, am fost ales în funcția de viceprimar al orașului Hârșova. A fost o alegere democratică, a unei majorități a consiliului local. Din păcate, însă, alegerea mea nu i-a picat bine actualului primar, care își dorea să facă ”echipă” cu un consilier din partidul lui, unul care să nu întrebe, să nu audă și să nu vadă nimic din ceea ce se întâmplă în activitatea de zi cu zi a primarului. Din acest motiv, imediat după alegerea mea, a început să mă șicaneze și să mă umilească, în speranța deșartă că va reuși să mă determine să îmi dau demisia. (…) Am înțeles foarte bine că nu pot face echipă cu un asemenea primar, dar sunt hotărât să-mi îndeplinesc atribuțiile delegate și să onorez, cu simț de răspundere, încrederea pe care hârșovenii mi-au acordat-o prin votul lor. Consider că sunt victima unui abuz incalificabil, dar vă asigur că nu voi ceda și voi continua să lupt, atât cât va fi nevoie, pentru a pune capăt acestui regim de tip dictatorial care s-a instaurat în orașul nostru”, a precizat Emil Paraschiv.

În replică, primarul oraşului Hârşova a menţionat că actualul viceprimar nu face altceva decât să se victimizeze şi că în aceste condiţii el nu poate colabora cu astfel de oameni.

Se victimizează. Este un om fără caracter. Eu i-am spus foarte clar că este un viceprimar ales de un Consiliu Local ce a fost şi este în continuare împotriva mea, iar eu nu pot face echipă. Eu fac echipă cu oameni de caracter. Eu nu stau să comentez toate inepţiile lui. Dacă consideră că este un abuz să meargă să facă plângere pentru abuz. În momentul în care vi şi scrii pe Facebook anumite lucruri este clar că nu vrei decât să te vaiţi”, a declarat Viorel Ionescu.

Componența Consiliului Local Hârșova este astfel: 8 consilieri locali PNL, 8 consilieri locali PSD, 1 consilier local PRO România.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.