Simona Halep dezminte informațiile apărute în presă, potrivit cărora ar fi participat la nunta verișoarei, la restaurantul Colonadelor

0
597
Nunta verisoarei Simonei Halep, întrerupta de autorități

Au trecut mai bine de două săptămâni de la nunta verișoarei Simonei Halep, organizată la restaurantul Colonade” din Constanța, când polițiștii și reprezentanții mai multor autorități cu atribuții de control au fost nevoiți să intervină în condițiile nerespectării normelor privind organizarea evenimentelor, în contextul pandemiei. Totuși, evenimentul nu a fost uitat, cu una –cu două, iar unele persoane încă pun la îndoială faptul că Simona Halep nu se afla printre invitați.

Pe pagina oficială a Simonei a fost postată o dezmințire, ca reacție a unei informații eronate apărută în presă, potrivit căreia tenismena se afla acasă în momentul desfășurării evenimentului.

În vederea evitării dezinformării opiniei publice, dorim să atragem atenția asupra apariției, într-un articol de presă, a unei informații neadevărate în legatură cu Simona Halep.

În finalul materialului publicat pe blogul personal în data de 11 august (i.e. Americanii te omoară cu zile), domnul Cristian Geambașu menționează: „….ar fi fost foarte bine ca Simona să nu fi participat nici la acea nuntă machedonească unde participanții s-au apropiat de numărul celor de la US Open.” Față de această informație eronată, reafirmăm și pe această cale faptul că Simona Halep nu a participat la evenimentul menționat și nici la un alt eveniment de acest tip.

Date fiind poziția constantă a Simonei Halep în toată această perioadă grea în sensul respectării cu strictețe a recomandărilor și eforturilor autorităților de combatere a COVID-19, susținerea morală și financiară acordată pentru sprijinirea tuturor acestor eforturi precum și poziția sa de persoană publică și reper moral pentru o pătura socială largă, facem apel la presă să dea dovadă de responsabilitate și să verifice temeinic informațiile utilizate înainte de a fi propagate în spațiul public. Furnizarea unor asemenea informații este de natură să creeze prejudicii importante atât Simonei Halep, față de angajamentele sale sociale și contractuale, cât și societății în general. (Echipa Simona Halep)”, se arată în comunicatul publicat pe pagina de Facebook a Simonei.

Într-adevăr, în seara respectivă, Simona Halep a răspuns provocării persoane care au întrebat-o dacă se află la nunta verișoarei, printre invitați, răspunsul sportivei fiind: “Sunt acasă, citesc o carte”.

Reamintim că evenimentul la care se face referire, nunta verisoarei Simonei Hlep, a avut loc pe 26 iulie, iar numărul invitaților a fost mai mare de 200, cu mult peste maximul impus de autorități. Atunci autoritățile au intervenit penru reducerea numărului celor prezenți, aplicând sancțiuni proprietarului restaurantului și celui care a organizat evenimentul. Incidentul a fost mediatizat inclusiv în presa internațională.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.