Simona Halep o învinge pe Caroline Garcia după o revenire spectaculoasă și se califică în turul trei la Miami

0
208
Simona Halep, aseară, în meciul cu Garcia / Foto: Profimedia

Simona Halep (3 WTA) s-a impus, scor 3-6, 6-4, 6-0, în fața Carolinei Garcia (51 WTA), în turul doi al turneului WTA 1000 de la Miami.

Duelul din Statele Unite a început echilibrat, fiecare sportivă reușind să își adjudece serviciul în primele cinci game-uri, în care a existat o singură șansă de break, pe care a ratat-o Simona Halep în chiar jocul inaugural. ”Ruptura” s-a produs la 2-3, când Caroline Garcia a reușit să facă, surprinzător ținând cont de desfășurarea jocului până în acel moment, break-ul la zero.

Caroline Garcia și-a confirmat imediat break-ul și s-a distanțat decisiv în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-3.

Startul actului secund a fost o continuare a celor întâmplate în finalul primului set, cu jucătoarea din Franța la conducere, dominație care i-a adus primele două game-uri. Simona Halep a câștigat al treilea game al setului, însă imediat după a acuzat o accidentare la umăr și a cerut un timeout medical. 

Intervenția fizioterapeutului a avut efectul scontat, jocul Simonei crescând după acel moment, deși Garcia reușise să câștige primul game disputat după pauză, pentru 3-1. Au urmat trei game-uri consecutive ale Simonei Halep, care reușea astfel să preia pentru prima dată conducerea în meci. Revenirea de formă a fost confirmată de româncă și în finalul setului doi, Simona cedând un game, la 4-3, și reușind să câștige actul, 6-3.

În decisiv, Caroline Garcia a acuzat ”șocul” produs de revenirea Simonei Halep din setul al doilea. Românca s-a impus fără drept de apel, cu 6-0, în doar 19 minute, potrivit digisport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.