Simona Halep, reacție după eliminarea de la Madrid

0
216
Simona Halep - Foto: Hamish Blair

Simona Halep (locul 3 WTA) a fost eliminată în optimi la Madrid de Elise Mertens (locul 16 WTA), scor 6-4, 5-7, 5-7. Ea a spus că i-au prins bine meciurile din Spania, dar și că are nevoie de o revigorare mentală după 20 de zile petrecute în bulă. 

În opinia sa, Simona spune că ar fi avut nevoie să joace mai multe meciuri, dar și că se grăbește destul de mult și face unele greșeli pe care în trecut nu le făcea.

”Cu siguranță aș fi avut nevoie de mult mai multe meciuri, dar a fost cum a fost, cu accidentări, e greu să joc turnee dacă nu sunt sută la sută. Partidele pe care le-am jucat aici însă, la Madrid, mi-au arătat că sunt la un nivel destul de bun. Nu mi-am pierdut foarte mult din joc, dar mental și ca răbdare un pic se vede, mă grăbesc destul de mult și fac unele greșeli pe care în mod normal nu le-aș face sau în trecut nu le făceam. Trebuie să privesc însă înainte, să văd ce am greșit în meciul acesta și să încerc să fiu mai bună la următorul, însă, da, am în continuare nevoie să fiu pe teren”, a declarat Halep pentru GSP.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.