Singurul supraviețuitor al incendiului de la Piatra Neamț se simte mai bine. Dr. Dorobăţ: “Sperăm să ajungă la familia lui fără nici o problemă”

0
276

Pacientul adus în stare gravă la unitatea mobilă Leţcani de la Spitalul Judeţean Neamţ în urma incendiului din 14 noiembrie se simte mai bine, el fiind mutat de la ATI într-un salon din cadrul spitalului mobil. 

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ a declarat duminică presei că singurul pacient rămas în viaţă dintre cei şase aduşi la Iaşi de la spitalul Neamţ are o evoluţie favorabilă. Bolnavul a fost mutat din ATI într-un salon obişnuit de la spitalul mobil din localitatea Leţcani.

Pacientul de la Neamţ are o evoluţie tot mai bună. A fost mutat de la Terapie Intensivă în zona de confirmaţi, deci este spre bine. Sperăm să ajungă la familia lui fără nici o problemă”, a spus medicul Carmen Dorobăţ.

Astfel, singurul supraviețuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamț a ieșit, duminică, de la Terapie Intensivă, unde era internat din cauza coronavirusului. Şase pacienți aflați într-un salon alăturat celui unde a avut loc incendiul de la ATI Piatra Neamț au fost transferați la Spitalul de la Lețcani, ei având COVID. Cinci dintre ei au murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.