Cernavodă: Beneficiarii de ajutor social pentru încălzirea locuinței sunt rugați să se prezinte la casieria primăriei

0
24

Vești pentru locuitorii orașului Cernavodă! Beneficiarii de ajutor social pentru încălzirea locuinței sunt rugați să se prezinte la casieria primăriei (sediul Poliția Locală) în vederea ridicării banilor de lemne pentru sezonul rece în perioada 02-04.12.2020.

Amintim că orașul Cernavodă a intrat în carantină, pentru 14 zile, începând de sâmbătă, 28 noiembrie a.c., ora 20.00, urmare a creșterii ratei de infectare la mia de locuitori la 6,18.

Totodată, Primăria Cernavodă reaminteşte cetăţenilor măsurile de limitare a răspândirii COVID-19:

Respectați măsurile impuse de autorități! Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun! Acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel atunci când tușiți sau strănutați! Dacă sunteți bolnav evitați contactul apropiat cu alte persoane pentru a preveni răspândirea! Nu luați medicamente fără prescripția mdicului! Evitați contactul cu peroane suspecte de boală! Adresați-vă de urgență medicul la apariția simptomelor de boală! ( febră, dureri în gât, tuse, respirație dificilă, dureri musculare, etc.) Învățați-vă copiii să utilizeze regulile de igienă pentru prevenirea răspândirii bolilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.