Situația drumurilor în dimineața de 22 aprilie

0
107
Trafic rutier pe autostrada. FOTO Focus Press

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condițiile unui carosabil uscat pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov și A4 Ovidiu-Agigea, vizibilitatea fiind bună, iar valorile de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe sensul către Margina, între kilometrii 467- 466, în zona municipiului Lugoj, județul Timiș, se execută lucrări la rostul de dilatație, astfel că banda doi și cea de urgență sunt închise. Se circulă doar pe prima bandă  până la data de 23.04.2021, ora 16:00.

Traficul rutier pe DN 3 București – Călărași se desfășoară pe un fir, alternativ, între kilometrii 50 (loc. Ileana) și 65+186 de metri (loc. Lehliu Gară), județul Călărași, pentru a permite efectuarea unor lucrări de frezare și asfaltare a părții carosabile. Lucrările se vor desfășura până la data de 27.04.2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.