Medic constănțean, confirmat GREŞIT cu COVID-19

0
829
Testare COVID-19 FOTO: Profimedia Images

Un medic constănțean s-a testat deoarece avea nevoie de rezultatul unui test COVID-19 și a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2. Neavând vreun simptom specific, acesta a fost imediat și a mai făcut două teste și a primit rezultate negative.

Un medic constănțean a avut nevoie de rezultatul unui test COVID-19, așa că a mers la un laborator Synevo din oraș, unde s-a recoltat proba, iar a doua zi dimineață a primit o veste neașteptată: deși nu avea vreun simptom specific, acesta a fost confirmat ca infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Simțind că ceva nu este în regulă, doamna în cauză (căci doctorul este o femeie) a mers imediat să mai facă un test: la Iowemed, care lucrează tot cu laboratorul Synevo. Și pentru că voia să fie sigură, a mai solicitat o testare COVID-19, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Ciudat, ambele rezultate au fost negative.

Astfel, în doar două zile, medicul constănțean avea trei rezultate, de la trei laboratoare diferite: unul pozitiv și două negative.

Bineînțeles, Synevo a anunțat imediat Direcția de Sănătate Publică (D.S.P.) Constanța, iar femeia a fost obligată să intre în izolare până la elucidarea situației controversate. Noroc că reprezentanții D.S.P. au revenit după doar câteva zile și i-au transmis documentul ce adeverea faptul că poate să iasă din izolare.

Reamintim că un caz asemănător s-a petrecut în octombrie 2020, în care a fost implicată o mamă din satul Schitu, comuna Costinești. Aceasta fusese confirmată pozitiv în urma unei testări la Heka Hospital, iar apoi a primit două rezultate negative de la Spitalul Municipal Medgidia (unde a ajuns cu fetița sa, care înghițise o monedă) și Clinica Regina Maria.

Vom reveni cu un punct de vedere al Synevo, dacă dorește să transmită unul.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.