Situația traficului din țară. Cum se circulă pe principalele artere rutiere

0
79

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Pe autostrada A2 București-Constanța se circulă în condițiile unui carosabil umed, fiind precipitații sub formă de ploaie, însă vizibilitatea este bună, iar traficul este redus. Pe DN1 Predeal – Brașov și DN 1A Brașov – Cheia se circulă în condiții de iarnă.

În județul Hunedoara, pe DN 7 între localitățile Leșnic si Vețel un copac a căzut pe carosabil.Se circulă alternativ pe o singură bandă.Se intervine pentru deblocare.

Pe DN 68A Hunedoara –Lugoj și DN66 Hațeg -Petroșani(jud. HD) se circulă în condiții de iarnă,  zăpadă are 3- 5cm.

Se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, pe autostrada A1 București-Pitești și pe autostrada A3 București-Ploiești.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Domnești și Berceni, dar și pe sensul de intrare în București a DN 4 (loc. Popești Leordeni).

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 – 75 se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.