Situația traficului rutier în dimineața de 1 iunie

0
75

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 2 Bacău – Adjud, la kilometrul 263, în zona localității Răcăciuni, județul Bacău, circulația se desfășoară dirijat, după ce un autocamion s-a răsturnat, blocând o bandă. Incidentul nu s-a soldat cu victime. Au loc manevre de repunere pe roți a autovehiculului.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să determine restricții de trafic. Circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale.

Reamintim că sunt în vigoare restricții pe artere rutiere principale cauzate de lucrările la partea carosabilă, respectiv:

  • Circulația rutieră este închisă, până la data de 14 august 2023, pe sensul către Pitești al Autostrăzii A1 București – Pitești, pe tronsonul kilometric 118+520 metri – 120, pentru a permite desfășurarea lucrărilor de construcție a nodului rutier de la Bascov, județul Argeș, ce va face legătură cu viitorul tronson al autostrăzii Pitești – Sibiu. Din acest motiv, traficul este deviat pe sensul către București, circulându-se pe sensul către București, pe banda de urgență a căii numărul 2, iar pe sensul către Pitești, pe benzile 1 și 2 ale căii numărul 2.
  • Pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe tronsonul kilometric 88+870 – 99+400 de metri, localitatea Bănești, județul Prahova, circulația rutieră este restricționată pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana. Traficul se desfășoară pe câte o bandă pe sensul Brașov – Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.