UPDATE. ȘOC. Se reiau alegerile locale de la Medgidia? Ce zic primarul Vrabie și prefectul Constanței – DOCUMENTE

0
1559
Primăria Medgidia

Judecătorul George Bogdan Florescu, președintele Biroului Electoral Central, ar fi decis reluarea alegerilor locale de la Medgidia, pentru postul de primar și pentru cele de consilieri, din cauza unor fraude electorale.

Potrivit unei posibile hotărâri a Biroului Electoral Central, decizia a venit în urma solicitării anulării alegerilor locale de la Medgidia, ca urmare a constatării unor fraude electorale.

Potrivit documentului, alegerile vor fi repetate pe data de 28 februarie a.c.

Contactat telefonic, primarul Valentin Vrabie susține că documentul este un fals.

Din moment ce mandatul de primar a fost validat de o instanță, tot instanța poate anula alegerile, nu Biroul Electoral. La mijloc este vorba despre o persoană, fratele Luminiței Vlădescu (fostul viceprimar de la Medgidia – n.r.) care lansează tot felul de zvonuri și acte falsificate, precum că se reiau alegerile. Dacă ne luăm după ce se zvonește, se vor repeta alegerile în fiecare lună. Am mai primit un document ca acesta și luna trecută“, a declarat Valentin Vrabie pentru Focus Press.

UPDATE. Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, susține că documentele sunt false și că, mai departe, este datoria instituțiilor abilitate să verifice cine le-a creat și le-a făcut publice.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.