VIDEO Autoscara ISU Dobrogea a ajuns mult după ora comunicată oficial

1
3882

Neconcordanțe între declarațiile oficiale ale ISU Dobrogea și cele relatate din teren de către martori. La ora din comunicatul de presă, autoscara pompierilor era încă în trafic, ajungând la incendiu de abia după aproximativ 14 minute față de aceasta.

Reprezentanții ISU Dobrogea și implicit IGSU au transmis că la incendiul din Constanța, cel în care o femeie a căzut de la etajul 6, încercând să se salveze din incendiu, pentru că la Detașamentul de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanța Oraș nu există autoscară, aceasta a fost alertată din cadrul Detașamentului de Pompieri Palas.

Potrivit comunicatului de presă al pompierilor, autoscara a ajuns la locul intervenției la ora 09.27, distanța parcursă fiind de 8 km, iar ora la care femeia s-a desprins de la balcon a fost 09.25, adică la 13 minute după primul apel la 112.

Înainte de comunicat, la fața locului, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, plt. maj. Anca Chiriță a precizat că autoscara a ajuns la incendiu după aproximativ 20 de minute.

De altfel, și martorii susțin că autoscara a ajuns la mult timp după ce femeia a căzut de la balcon. În plus, camera de supraveghere a unui autoturism care circula în spatele autoscării, sincronizată la dată și oră cu un telefon mobil, arată că mașina pompierilor a ajuns la locul solicitării cu câteva secunde înainte de ora 9.41.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. Este logic că autospeciala cu scară nu este elicopter nu avea cum să ajungă în 10 min la incendiu din Palas pe bld Mamaia ,nici dacă zbura nu ajungea in 10 min

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.