Societatea controlată de soția lui Răzvan Florea, interesată să cumpere un teren de pe strada Avram Iancu din Constanța

0
908

Societatea Doris Trating SRL, controlată de către Oana Florea, soția multiplului campion la înot, Răzvan Florea este interesată să achiziționeze un amplasament de pe strada Avram Iancu din municipiul Constanța, având drept de preemțiune. Proiectul privind aprobarea vânzării prin licitație publică a terenului va fi supus votului consilierilor locali săptămâna viitoare.

Astfel, proiectul de hotărâre nr. 119/2023 privind aprobarea vânzării prin licitație publică, a caietului de sarcini, a fișei de date a procedurii, precum și a raportului de devaluare ce stabilește prețul minim de pornire a vânzării terenului în suprafață de 578 mp, situat în municipiul Constanța, strada Avram Iancu nr. 31, identificat cu număr cadastral 211948, proprietatea privată a municipiului Constanța, aferent construcției C1-Depozit-Parter, cu respectarea dreptului de preempțiune al societății Doris Trading SRL.

Obiectul procedurii de licitație îl constituie vânzarea prin licitație publică a bunului imobil teren situat în municipiul Constanţa, strada Avram Iancu nr.31, în suprafaţă de 578 mp. Imobilul-teren este proprietatea privată a municipiului Constanta conform hotărârii consiliului local nr. 593/2006 privind completarea şi actualizarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului privat al municipiului Constanţa.

Prețul minim de pornire a licitației este în euro, respectiv 277.440 euro, fără TVA, stabilit prin raportul de evaluare nr.46315/07.03.2023.

Societatea Doris Trading SRL a fost înființată la data de 30noiembrie 1992, având sediul pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 135 din municipiul Constanța. Asociați sunt Oana Florea, alături de fratele acesteia Dragoș Ștefănescu și părinții lor, Sorin și Emilia Mirela Ștefănescu. Cifra de afaceri raportată în anul 2021 a fost de 4.017.665 de lei, datorii de 10.340.199 și opt angajați.

Investiții pe strada Avram Iancu

Tot în această zonă din municipiul Constanța familia Florea mai are în plan alte investiții. Societatea Sial Com 2000 SRL, controlată de Sorin Ştefănescu, Iulia Oana Florea şi Răzvan-Ionuţ Florea, a anunţat că va schimba destinaţia unei clădiri de pe strada Avram Iancu nr. 17 din Constanţa din depozit în centru sportiv integrat. În luna mai 2020 a fost eliberat, de către Primăria Constanţa, Certificatul de Urbanism nr. 1641 -Schimbare de destinație clădire existentă din depozit în centru sportiv integrat, realizare subsol și supantă în volumul existent, supraetajare până la P+4Etaje, realizare terasă verde circulabilă pe clădire.
 
Răzvan-Ionuț Florea este un înotător constanţean, primul care a câștigat o medalie olimpică pentru România la masculin. Totodat acesta este și fost consilier local PSD în CLM Constanţa.
 
Pe strada Avram Iancu, la numărul 21 funcţionează „Atena Swim Center”, primul bazin privat de înot din Constanţa, deschis de Răzvan Florea, în anul 2013.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.