Societatea Sammarina Imobiliare SA, bloc de 7 etaje în stațiunea Mamaia

2
736
Aglomerație în stațiunea Mamaia. FOTO Cătălin SCHIPOR

La începutul lunii septembrie a anului curent ziarul Focus Press aducea în atenția cititorilor faptul că unul dintre cei mai influenți și puternici om de afaceri din Constanța intenționează să construiască două hoteluri în stațiunea sufocată de investiții de acest gen, Mamaia.

Vorbim despre Stere Samara ce controlează compania Sammarina S.A., iar la acea dată Primăria Constanța a emis două certificate de urbanism pentru construirea unui imobil D+P+Mezanin, cu funcțiunea de hotel și a unui imobilului P+4-5E cu funcțiunea de aparthotel și comerț în stațiune, în zona Braseria Mistral – Hotel Modern.

Joi, 24 septembrie a.c., Sammarina Imobiliare S.A. a mai obţinut un Certificat de Urbanism în vederea construirii unui imobil, regim de înălțime D+P+5E-7E cu funcțiunea de hotel, restaurant și SPA, în stațiunea Mamaia-Braseria Neptun, județul Constanța.

Precizăm că Sammarina Imobiliare S.A. a declarat în 2019 un profit de peste 4,6 milioane de lei, activitatea principală fiind închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Sammarina S.A. a înregistrat un profit de doar 84.465 lei, din activități de servicii anexe transportului pe apă.â

Loredana MIHAI

2 COMENTARII

  1. Domnul Fața său numai rău le-a făcut Constănțnilor,a dat aprobări pentru constructii după muşchii lui,asta înseamnă sa fi acolo unde trebuie.Aşa a procedat şi cu un loc din cart. MEDEEA,STR.POMPILIU ELIADE aşa a procedat şi cu un loc de lăngă mine care nu s-a putut construi şi nici vinde de ani de zile.Eu am umblat peste tot pentru obtinerea lui plătit cu bani normal ca orice om,dar nu s-a putut.Acum a venit o doamnă care a schimbat Puzul cartierului ,tot cu aprobarea domnului Față rău si si-a facut autorizație de construcție,este normal?aşa se poate?vă întreb şi eu!Santvsi eu mama de 5 copii si-mi doream sa locuiască lăngă mine măcar unul.Asa ca toți copii mei au decis sa plece peste hotare ,la care la rândul lor au dat naştere şi sant părinți de 9 copii,ce mai are de spus domnul Făgăraș si domnul Iohanis care nu este părinte.Îmi pare rău dar nu am putut să ma abțin mă doare sufletul cănd văd atăta nedreptate.Pe deasupra această duduie mai mi-a trimis şi Poliția Locală sa-mi verifice actele,domnul primar ştie lucrurile acestea pe care ne umilesc subalternii dumnealui cu cunoștințele lor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.